2012. december 3., hétfő

Közérdekű közlemény


– melyben szó lesz álmokról, tervekről és ezek kellemetlen mellékhatásairól –

Mint láthatjátok, mostanában lassabban megy a fejezetfeltöltés, mint egy hónapja. Ennek több oka is van: egyrészt, most jött el az az idő, amikor kénytelen vagyok feláldozni magam a tanulás agyzsibbasztó oltárán, belemerülni a ZH-k, hírvideók és beadandók sötét világába. Másrészt pedig egy ideje már foglalkoztat a kiadás gondolata. Kiskorom óta megvan az az elszánt elképzelésem, hogy írásból fogok így vagy úgy, de megélni, és ezt a gazdasági világválság is csak részben törte apró darabokra. Ráadásul, nem egy közeli ismerősömtől hallottam azt, hogy akár meg is próbálhatnám elküldeni valahova a regényem, és tudjátok, hogy van az, ha beleültetik azt a bizonyos bogarat az ember fülébe... :)

Tehát osztottam-szoroztam, és rájöttem, hogy a kiadást nagyban megakadályozná az, ha végig feltölteném a regényem, hiszen akkor lelövöm a poént. Hogy kerülnek ki Abbeyék – már aki és már ha kikerülnek? Milyen titkai vannak még Bennetnek? Hogyan működik a Gödör? Kik buknak el, és kik szárnyalnak fel? Mennyi marad meg főhősnőnk eredeti jelleméből és tudatából? És végül – mekkora esélye van Raynek úgy merő általánosságban az életre? Éppen ezért most befagyasztom egy kicsit a Gödörben közzétételét, talán éppen jókor, Abbeyék története így egy érdekes, hajtépő hatású jelenetnél vágódik el, és kit ne érdekelne a folytatás egy ilyen után?! :)

(Abbey Dóri képszerkesztőjéből :) )
Ennek ellenére a blogot szeretném fenntartani, rövidebb-hosszabb írásokat jelentetnék meg rajta, esetleg, ha van rá igény, a megjelentetési folyamatról írnék, ha az egyszer beindul. Mivel ez nem rövid, szerintem olyan másfél évet lazán jelenthet, még akkor is, ha minden gördülékenyen halad, a türelmeteket kérem. Remélem, hogy a többi történet pótolja majd valamilyen szinten Abbey hisztijeit és frappáns beszólásait, Ray morcos lovagiasságát vagy Jeremy elbűvölő okoskodását. Addig is, szívesen venném, ha szavaznátok oldalt a kérdésekre – nektek ki fog a legjobban hiányozni a szereplők közül? Szeretnétek nyomtatásban látni a történetet? (A várakozási időszak ellenére remélem, hogy igen.:))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése