2012. november 12., hétfő

Kimaradás

Sajnos, a héten kimarad az aktuális fejezet, magánéleti okok miatt (az agyammal vannak gondok :D), de ez egyben valami jót is jelent. 
Egyrészt, megígérem, hogy a következő fejezetben valami olyan lesz, ami miatt lehet őrült rajongó módjára visítozni vagy fejet fogni, esetleg a kettőt egyszerre. Kinek mi és hogy tetszik.
Másrészt, képmegosztással kárpótollak titeket. Dóri készített még egy fejezetmontázst a másodikhoz, amikor Abbey Rayhez kerül, és elhangoznak azok a bizonyos ijesztő, ám igaz mondatok... Remélem, tetszik nektek, nekem nagyon, egyszerre megnyugtató (az erdő és a ház, nem pedig a kés és a szöveg miatt :D) és igazán fenyegető, ahogy a Gödör.


2 megjegyzés:

  1. Most épp arról olvasnék, hogy Abby oltja Ray-t, mert az rá jött, hogy találkozik Mrs. Bennetel és halálosan megfenyegeti az öreglányt, aki ettől kiakad...

    Asszem ez a szappanoperásított változat!

    Akkor: Abby fogságba esik és Scarlet megy el Rayhez, hogy közölje vele a hírt...

    Áhh ez meg sok vérrel járna!

    Tudom... Ági te vagy a legjobb, de ha egyszer elvonási tüneteim vannak!? És nekem mi jut? Áhh inkább megyek és csinálok képet gy másik fejezethez...
    - Esetleg ötletek, kérések? (bárkitől)

    Ui: azért nagyon jól esik, hogy kiteszed a képeket <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem ígérem, hogy ezekről fogsz olvasni, de reményeim szerint tetszeni fog.:D

      Jöhetne egy Abbey-Ray közös kép akár.:D Vagy, ha meglenne az ideális Jer, akkor egyet a hármasról, sőt, rögtön csoport! De ebben meg te vagy a jobb. ;)

      Törlés